اساتید هنر ملیله سازی زنجان

menuordersearch
takmes.ir
بلاگ
۱۴۰۱/۱۲/۱۲ جمعه
(0)
(0)
اساتید هنر ملیله سازی زنجان
اساتید هنر ملیله سازی زنجان

اساتید هنر ملیله کاری زنجان

 

 

 

 

استاد منصور کاظمیان مقدم

 استاد در سال 1327 در زنجان متولد شد، و تحت نظر پدرش مرحوم استاد موسی کاظمیان مقدم اصول ملیله کاری را فرا گرفت و به دیگران نیز آموخت شاید بتوان وی را پدر ملیله کاری معاصر زنجان دانست.

چرا که در اثر تلاشهای ایشان این هنر در خطر منسوخ شدن جانی دوباره گرفت. در حال حاضر بیشتر اساتید بنام ملیله کار، شاگردان استاد، می‌باشند که در مرکز آموزش صنایع دستی زنجان تحت نظر ایشان تعلیم دیده اند.

 آدرس کارگاه: زنجان، خیابان خواجه نصیرالدین طوسی، کوچه توفیقی، پلاک 27

 تلفن  کارگاه: 33329527-024

 

استاد ژیلا زارعی

متولد سال 1344 در شهر زنجان است. از سال 1375 به مدت 2 سال در مرکز آموزشی صنایع دستی زنجان، دوره آموزش تکمیلی ملیله کاری را، زیر نظر استاد «منصور کاظمیان مقدم» گذرانیده است.

سال 1381 از سوی سازمان وقت بعنوان مربی ملیله کاری، دعوت به کار شد، و تا سال 1384، و به مدت 4 سال در کارگاه ملیله کاری صنایع دستی استان مربیگری نمود.
هم اکنون نیز ایشان در کارگاه خانگی خود به آموزش خصوصی در این زمینه می‌پردازد و کارهای خلاقانه ای نیز در زمینه ساخت ملیله داشته است. استاد زارعی در ساخت انواع زیورآلات ملیله، آیینه شمعدان، قاب عکس، ظروف تزیینی و غیره فعالیت مستمری دارد.
در سال 1392 موفق به دریافت «نشان ملی مرغوبیت اثر»، شدند.

 

استاد قاسم شیروانی

متولد سال 1345 در شهر زنجان است. از حدود سال 1370 شروع به فراگیری این هنر نموده و اصول ملیله کاری را فرا گرفت.

ایشان پس از خبرگی و کسب مهارتهای لازم در این زمینه، خود نیز در آموزش و تربیت شاگردانی در این رشته همت داشته که کارآموزان ایشان هرکدام هم اکنون از ملیله سازان متبحر این شهر می‌باشند. دست ساخته های استاد از ظرافت و زیبایی خاصی برخوردار بوده و فقط با مشاهده آثار هنری ایشان از نزدیک می‌توان به خلاقیت ویژه ایشان در این هنر پی برد.
جعبه جواهرات: موفق به دریافت «نشان ملی مرغوبیت اثر» در مسابقات داوری آبان ماه سال 1394 گردید.      

 

استاد عبدالحمید محرر

 

استاد عبدالحمید محرر:
متولد سال 1345 در شهر زنجان است. از حدود سال 1370 وی نیز تحت تعلیم و آموزشهای، مرحوم استاد همامی، استاد هاشمیان و استاد رضایی، اصول ملیله کاری را فرا گرفت و در سال 1386 برای اولین بار مهر اصالت بین المللی یونسکو را برای ظرف ملیله، دریافت نمود.
(
استاد از هر دو پا فلج بوده و قادر به راه رفتن نیست.، ایشان کلیه مراحل سخت و دشوار ملیله را بر روی ویلچر انجام می‌دهند.)

 

استاد محسن کاظمیان مقدم

وی متولد 1354 ذر شهر زنجان است. ایشان فرزند استاد منصور کاظمیان مقدم (پدر ملیله زنجان ) ونوه استاد مرحوم موسی کاظمیان مقدم (از ملیله سازان پیشین زنجان ) بوده وهم اکنون نزدیک 30 سال است که در این حرفه مشغول به کار است.

با توجه به اینکه پدر ایشان (منصور کاظمیان مقدم) پیشکسوت ملیله زنجان می‌باشند بنابراین وی نیز از دوران کودکی با ملیله آشنا و شروع به یادگیری این هنر نزد پدر نمود. آقای کاظمیان مقدم همانند پدر هنرمندشان  در زمینه ساخت وخلق آثار ملیله تلاش جدی داشته اند. آثار و دست ساخته های این هنرمند : ظروف مینیاتوری مانند پارچ تزیینی ،تابلوی ملیله، زیورآلات. ظرف پایه دار و نیم ست زیورآلات ملیله ایشان موفق به دریافت «نشان ملی مرغوبیت اثر» در مسابقات داوری آبان ماه سال 1394 گردید

 

استاد محمدحسین ستاری

 

استاد محمدحسین ستاری یکی از ملیله کاران باتجربه زنجان است که شاگردان زیادی را آموزش داده است.

ایشان متولد سال 1352 در شهر زنجان است. وی ملیله را در مرکز آمورش صنایع دستی زنجان آموخته است و بعد از مهارت کامل به آموزش این هنر در همان مرکز پرداخته است. یکی از آثار ملیله ایشان در موزه آستان قدس رضوی نگهداری می‌شود.

 

استاد امير شجاعي

استاد امير شجاعي در سال 1355 درزنجان متولد شد.

 از سال 1374 نزد استاد کاظميان مقدم، با مليله کاري آشنا گرديد وآموزشهاي لازم را در محضرايشان  در مرکزآموزش صنايع دستي زنجان فرا گرفت. از آثار توليدي ايشان مي توان به انواع سرويسهاي چايخوري، سبد، آينه وشمعدان، قاب عکس، کاسه وبشقاب، جعبه جواهرات و کاسه بشقاب اشاره نمود.

 

استاد محسن یزدان شناس

- محسن یزدان شناس، متولد سال 1355 در شهر زنجان می‌باشند. و فعالیت خود را در زمینه ملیله کاری را از سال 1370 شروع نمودند.

- در سال 1387 در نمایشگاه بین المللی صنایع دستی که به مناسبت روز جهانی صنایع دستی در شهر تبریز برگزار گردید اثر ایشان در زمره آثار برتر نمایشگاه، مقام دوم را کسب نمود.
-
در سال 1387 با ارائه جعبه جواهرات ملیله به مسابقه دریافت نشان اصالت یونسکو، توانستند تنها نشان بین المللی را برای استان به ارمغان بیاورند.
-
در سال 1389 مجدداً با ارائه طرحی دیگر از جعبه جواهرات ملیله به مسابقه دریافت نشان اصالت یونسکو، توانستند دومین نشان بین المللی را برای استان به ارمغان بیاورند.
-
درسال 1390 نیم ست زیورآلات ایشان موفق به دریافت نشان ملی گردید.
-
در سال 1388 با سفری کوتاه به کشور عمان، تلاش واهتمام در جهت ترویج ملیله زنجان و معرفی این رشته زیبا و بی بدیل در حوزه کشورهای خلیج فارس داشتند.
-
همچنین در طی سال 1388 موفق به ثبت و تاسیس شرکت «آذرفام ایزدان»، شدند که تاسیس این شرکت در راستای توسعه و ترویج صنایع دستی علی الخصوص ملیله کاری صورت گرفته است.

 

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر

دفتر مرکزی تک مس : زنجان - کوی فرهنگ - بلوار لاله - خیابان نیلوفر 4 - پلاک 877
آدرس فروشگاه تک مس: زنجان - سبزه میدان - کوچه باشگاه - پاساژ کسری - طبقه منفی 1- پلاک 3 تلفن 02433366383
تلفن های تماس :09123422539 - info@takmes.ir

telegrameitaawhatsupgoogleaparatinstagram
logo-samandehi